Despre noi

Compania ARCO CENTER activeaza in distributia si comercializarea consumabilelor medicale . Pana in prezent compania a cunoscut o crestere stabila prin marirea permanenta a numarului de clienti, imbunatatirea si marirea gamei de produse si servicii oferite, si totodata, prin cresterea continua a calitatii oferite clientilor nostri.

Principalul nostru obiectiv este satisfactia clientului si acordam o importanta deosebita preocuparii pentru cresterea continua a calitatii produselor si serviciilor oferite. Folosind experienta pe care o avem in domeniu oferim consultanta clientilor nostri, ajutandu-i sa opteze pentru cele mai potrivite solutii. Suntem mandri de relatiile de lunga durata pe care le-am creat impreuna cu clientii prin serviciile de calitate oferite. In acest fel facem o reala diferenta devenind un adevarat partener de afaceri, nu un simplu furnizor.

ARCO CENTER este un partener viabil si competent, succesul nostru avand la baza strategii de vanzare bine adaptate cerintelor clientilor nostri.

Va multumim pentru increderea acordata!

Echipa ARCO CENTER


Denumirea companiei: S.C. ARCO CENTER SRL

Sediul Social: Str. Mașina de Pâine nr. 49,  sector 2, Bucuresti.

Cod Unic de Inregistrare: RO31973543

Nr. Reg. Comertului: J40/19055/2017

IBAN: RO79INGB0000999903737772

BANCA: ING BANK NV

Telefon: 0726.880.626

Email: contact@arcocenter.ro